نام فایل : خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان 16ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 16
حجم : 76 کیلوبایت
عنوان تحقیق:
خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان
واحد درسی : ویژگیهای فیزیکی
استاد مربوطه:
خانم مهندس لیلا زیرجانی
گرد آورنده:
حسین جدّی
پاییز 85
چكيده
اطلاعات موجود مبتني بر دانش امروزي، قدمت نان را تا 6000 سال قبل تأیيد نموده و در بررسيهاي باستان شناسي دلايل غير قابل ترديدي در اين زمينه بدست آمده است. نان يكي از ارزانترين و
مهمترين مواد غذايي مورد استفاده انسان مي باشد، گرچه با ارتقاء سطح زندگي در كشورهاي پيشرفته از ميزان مصرف نان كاسته شده است، ليكن نان هنوز هم بخش عمده اي از انرژي روزانه مردم كشورهاي مختلف و بويژه اقشار كم درآمد جامعه را تأمين مي كند (1).
...
مبلغ قابل پرداخت 34,500 تومان