نام فایل : تعريف عیار پروتئين 11ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 10
حجم : 110 کیلوبایت
تعريف عیار پروتئين:
اسيدينه ای را که در واکنش فوق ظاهر ميگردد ميتوان در مجاورت فنل فتالئين با سود تيتره نموده و از روی عبارت پروتئين به نسبت درصد پروتئينهای موجود در شير پی برد. عيار پروتئين که به
(Eiweisstiter=Et)
نشان داده ميشود عبارتست از تعداد ميلي ليترهای سود
که برای 25 ميلي ليتر شير لازم است تا پس از اضافه کردن فرمالدئيد در مجاورت فنل فتالئين رنگ استاندارد بدست آيد عيار پروتئين در شيرهای تازه نسبت درصد مقدار پروتئين را نشان ميدهد.
وسائل لازم برای آزمايش:
يک بورت مدرج (تا 01/0 ميلي ليتر).
2بشر 250تا 400 ميلي ليتری
يک پيپت 25 ميلي ليتری.
يک پيپت 5/0 ميلي ليتری
درصورت امکان می توان از دستگاه سنجش پروتئينهای شير ساخت ژربر استفاده نمود. اين دستگاه شامل بورتيست که ستون مدرج آن نسبت درصد پروتئينها را مستقيماً در 25 ميلي ليتر شير نشان ميدهد.
معرف های لازم برای آزمايش:
محلول سود
(
n
143/0) عاری از
...
مبلغ قابل پرداخت 33,200 تومان