نام فایل : مرثيه
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 10
حجم : 35 کیلوبایت
مرثيه :نوحه
در ادبيات روم و يونان مرثيه نشانه هر شعري است كه بر وزن مرثيه (اندوهناك) نوشته مي شود. (يك در ميان خطوط شش ضربي و پنج ضربي)
اين اصطلاح هم چنين مربوط مي شود بر موضوعات و وجه هايي كه اغلب به شكل نثرهاي مرثيه اي بيان مي شوند اغلب گلايه كردن در مورد عشق است . در اروپا و انگليس اين كلمه به دليل استفاده بي ثبات (متغير ) از دوره رنسانس دوباره از سر گرفته شده است . براي مثال ، مرثيه هاي جان دان ، اشعار عاشقانه اند اما در طول قرن هفدهم ، دوره مرثيه به استفاده هاي حال حاضر محدود شد : مرثيه اي رسمي و مداوم در نثر براي مرگ (از دست دادن ) شخصي خاص اغلب با نتيجه اي مد انتها . مثال هايي همچون آلفرد شاهزاده تنيسون در كتاب مموريم (1850) در سوگ از دست دادن آرتور هالام و نوشته آدن به خاطر يات در سال 1940 اغلب اين اصطلاح احساس عظيمي از تاملات اندوهگين براي مرثيه هاي انگلستان باستان مورد استفاده قرار مي گرفت (كتاب آدم آواره ، ملوان) ومرثيه توماس گداي ك در صحن كليسا (كشور چارچ يارد) در سال 1751 نوشته شده قائل است . مرثيه هاي دانيو در سالهاي (1912-1922 ) در مورد شاعر آلمانيرايند ماريا ريلك هم چنين مرثيه هايير با همين حس عظيم است. موضوع آن ها در مورد بي ثباتي شعر او چيزهاي معنوي (دنيا دوست ) كه آن ها در شعرهايش در مورد آن مي نويسند.
نوحه هم گفته اي به نظم بر آمده دراندوه از دست دادن شخصي خاص است . اما تفاوتش با مرثيه اين است كه نوحه كوتاه كمي غير رسمي معمولا متني است كه براي نوحه سرايي بيان مي شود براي مثال كتاب
Full fathom fire they father
اثر شكسپير و يا كتاب
A song from shakespears cy mbeline
اثر ويليام كالين در سال 1794
Threndy
حالا اساسا معدلي است براي نوحه و
mondy
معادلي است براي مرثيه يا نوحه اي كه سخن باشد يك از يك شخص بيان مي شود . جان ميلتون زير نويس در كتابش (
ly cidas
درز سال 1683
...
مبلغ قابل پرداخت 33,000 تومان