محل لوگو

نقش بستهبندی در فروش بيشتر اجناس (بستهبندی و مصرفكننده) 10ص


نقش بستهبندی در فروش بيشتر اجناس (بستهبندی و مصرفكننده) 10ص

نام فایل : نقش بستهبندی در فروش بيشتر اجناس (بستهبندی و مصرفكننده) 10ص

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 9

حجم : 38 کیلوبایت


نقش بستهبندی در فروش بيشتر اجناس (بستهبندی و مصرفكننده)
لزوم ايجاد بسته مناسب در جهت فروش اجناس توليدي كارخانجات، نقش پيدايش شكل و روش خاصي در ارائه آن به مصرفكنندگان ميباشد. بدين صورت كه اجناس توليدي ميبايست در جهت استانداردهاي خاص مصرفي حركت كرده و آن چيزي نيست مگر سلايق فردي و عامهپسند. لذا حجم وسيع از اجناس مصرفي بهدليل داشتن بازار رقابتي شروع به خودنمايي كرده و چشمان مصرفكنندگان به خود خيره ميكند. كه در اين قسمت سرمايهگذاري بخش بستهبندي خود را به وضوح نشان داده و اينكه به زبان سادهتر مجموعه بستهبندي كالا را در يك كلام ميتوان خروجي يك كارخانه نام برد.
لذا در بخش بستهبندي مصرف کنندگان علاوه بر نیز یک زیبای آن ، به مواردی از نظر مقاومت بسته هندسه بسنه بندی، مشخصات مواد داخل بستهبندي و ... توجه زيادي ميگردد كه خود در جهت آشنايي بيشتر مردم با آن كالا و همچنين اطلاعات دقيق روي آن به بالا رفتن فروش و رضايت مشتري كمك بسزایي مينمايد.
پس به وضوح ديده ميشود كه بستهبندي كالا و قبول مصرفكننده به عنوان دو ركن جدا نشدني از هم، رونق فروش اجناس را در پي دارد.
بررسی مشکلات موجود در بسته بندی خرمای صادراتی
از مشکلات موجود در صادرات خرما، وجود تعرفه هاو حقوق گمرکی بالا برای واردات کارتن و
 مواد اولیه بسته بندی خرمای صادراتی به کشور است که موجب شده است هزینه بسته بندی خرما
در ایران در مقایسه با سایر کشور ها افزایش یابد و چون هزینه بسته بندی در سایر کشورها مانند دوبی بسیار پایین تر از ایران است ابتدا صادر کنندگان ایران، خرمای صادراتی خود را به صورت
 فله ای به آنجا ارسال می کنند و پس از بسته بندی مجدد به بازارهای هدف صادر می شود . این در حالی است که امکانات بسته بندی مناسب کالاهای صادراتی مانند خرما چه از نظر تامین
 ماشین آلات و تکنولوژی و چه از نظر نیروی انسانی وجود دارد و تنها درصد اندکی از مواد اولیه و تکنولوژی مورد نیاز در صنایع بسته بندی که امکان تولید آن در داخل نیست باید از خارج وارد شود به نظر می رسد صنعتگران داخلی قادر به تامین ماشین آلات و تکنولوژی مورد نیاز بسته بندی خرمای صادراتی هستند فقط باید آنها را در تامین مواد اولیه مورد نیاز شان حمایت کرد.
حمایت دولت از صادرکنندگان خرما برای استفاده از بسته بندی مناسب در داخل می تواند حضور مستمر و موفق ایران را در بازار های جهانی و جایگاه ایران را در زمینه تولید و صادرات این محصول در دنیا حفظ کند .
*آمارها نشان می دهد که در طول 50 سال گذشته تولید خرمای ایران حدود 50 میلیون تن بوده است که حدود 10 الی 15 درصد آن صادر، 35 الی 40 درصد آن به مصرف داخلی و 50 درصد آن تحت عنوان ضایعات از چرخه اقتصادی خارج می شود . در حقیقت 50 درصد تولید خرما به علت نبود صنایع تبدیلی خرما، حداکثر به مصرف خوراک دام می رسد در حالی که قابل تبدیل به
فراورده های مختلف است .
بنابراین مشکل اصلی صادرات خرما فقط بسته بندی نیست بلکه اکثر محصولات تولیدی ارگانیک و غیر ارگانیک از نبود یک مدیریت جامع صادراتی و نبود برنامه مدون در چرخه ارزش این محصولات رنج می برند.
به نظر می رسد تنها راه نجات خرما توجه به همه حلقه های تولید (کاشت، داشت، برداشت) ، آموزش، بسته بندی، صنایع تبدیلی، بازاریابی، صادرات و ... می باشد تا به این ترتیب کشور ما بتواند به جایگاهی متناسب با پتانسیل ها و قابلیت هایش برسد.
...


مبلغ قابل پرداخت 33,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۱ مهر ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 102

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما