محل لوگو

بهبود كيفيت چوب


بهبود كيفيت چوب

نام فایل : بهبود كيفيت چوب

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 12

حجم : 43 کیلوبایت


به نام خدا
سردبير محترم ماهنامه اطلاعات علمي
با عرض سلام و دعاي خير
اين جانب كيوان سلطاني مهندس صنايع چوب و كاغذ آمادگي خود را جهت همكاري با ماهنامه شما را اعلام مي نمايم وتوان ارسال مطالب مختلف در زمينه چوب وكاغذ از منابع مختلف، كتب خارجي و ايراني، واستفاده از مجلات خارجي و اينترنت را دارم به پيوست چند مقاله را ارسال مي دارم
كمال تشكر را دارم
عمران چوب
بهبود كيفيت چوب به كمك پرتوگاما(چوب پلاستيك)
توسعه وپيشرفت تكنولوژي در جهان سبب گشته تا از يك سو به علت امتيازات فرآورده هاي چوبي براي بسياري از مصارف به ويژه در صنايع و از سوي ديگر عرضه آن براي مصرف كننده بسته به فاكتورهايي از قبيل مقاومت، تثبيت ابعاد وعمر مفيد آن در برابر عوامل بيولوژيكي نياز به فرآورده هاي چوبي روز به روز افزايش يابد.
تركيب چوب- پلاستيك در حدود سال 1960 شناخته شده وبا تحقيقات گسترده در اين زمينه تعداد زيادي مواد شيمايي جديد مانند منومرهاي وينيل را جهت پر كردن فضاي خالي چوب وپليمر مريزاسيون آن مورد استفاده قرار گرفت.در همين سال سازمان انرژي اتمي ايالات متحده مطالعه توسعه تركيبات چوب و پليمر به كمك پرتو گاما براي پليمر نمودن منومرهاي ونيل را در دانشگاه واشنگتن به منظور رفع نياز دوشركت به تركيبات چوب- پلاستيك آغاز نمود.
تحقيقات متعددي در اين زمينه به علت مصرف تركيب چوب- پليمر در جهان با استفاده از تكنيكهاي متفاوت(پرتو گاما، امواج حرارتي وحرارت مستقيم) صورت پذيرفته است.
به طوركلي مطالعات زيادي در جهان روي تركيب چوي- پليمر انجام شده كه ارائه كامل آنها از حوصله اين مقاله خارج است. به طور كلي نتايج اين تحقيقات رضايت بخش بوده وچنين به نظر مي رسد كه اگر براي چوب-پلاستيك از نظر اقتصادي محدوديتي وجود نداشته باشد ، ميتواند براي كاربردهاي مختلف، نظير ماكو و ماسوره مورد استفاده در نساجي، مدلهاي صنعتي قالب، ابزار باغباني، پاركت سازي، جعبه ابزار دقيق، وسايل ورزشي، دسته كارد، يخچال و غيره كه همگي از مداد وارداتي بوده و ساليانه ارز قابل توجهي را به خود اختصاص مي دهند توصيه مي گردد.
با معرفي پليمر، دانشمندان جهت اندود واشباع چوب به تعدادي از مواد شيمايي دست يافتند. در نتيجه اشباع چوب با رزين هاي طبيعي و پليمرزاسيون آنها با هدف بهبود كيفيت چوب قوت گرفت.
در تكنيك پرتو گاما، از روش هاي متفاوتي از قبيل چشمه كبالت 60، پرتو گاما ساطع از عناصر سوختي فعال، تركيب اشعه گاما ونترون حاصل از يك راكتور و پرتوهاي الكتروني استفاده مي شود. پليمريزاسيون منومرهاي ونيلي در چوب طي دومرحله هموپليمريزاسيون (پر كردن فضاي خالي چوب با پلمير) وكوپليمريزاسيون(پيوند چوب با پليمر) صورت مي پذيرد.
براي دستيابي به تركيب چوب- پلاستيك با اتصال پليمر سلولز نياز به عامل شيمايي جهت واكشيدگي چوب ونهايتا نفوذ منومرهاي ونيلي در ديواره ثانويه سلول چوب ميباشد. اين موضوع يعني بهينه نمودن كيفيت چوب و دامنه وسيع كاربرد تركيبات چوب.پلاستيك موجب شده كه تحقيقاتي در اين زمينه روي دو گونه چوب صنوبر انجام گيرد.
در اين تحقيق از منومر متيل كريلات و روش هموپليمريزاسيون استفاده وبه كمك اشعه گاما ساطع شده از كبالت 60 با دور ثابت در زمان،واكنش پليمريزاسيون صورت پذيرفته است. نتايج اين تحقيق نشان ميدهد كه پليمريزاسيون چوب با پرتو اشعه گاما(كبالت 60)، خواص فيزيكي ومكانيكي چوب افزايش مي يابد. درصد تثبيت ابعاد چوب با استفاده از روش فوق رضايت بخش است و حتي مي توان با كمك مواد افزودني شيميايي تا حد بالاتري قابل افزايش باشد. افزون بر اين در صورت استفاده از پليمرهاي الاستيك، مقاومت به ضربه را نيز ميتوان افزايش داد. هر چند در اين زمينه ودر رابطه با ساخت چوب- پلاستيك با استفاده از چوب ساير گونه هاي بومي،مونومرهاي متفاوت و تركيبات مختلفي از آنها وهمچنين دوزهاي مختلف نياز به انجام تحقيقات بيشتري است كه در صورت ادامه تحقيق حاضر به انجام خواهد رسيد.
...


مبلغ قابل پرداخت 32,500 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 166

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما